Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2006

Μια πρωτοβουλία...

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για κάτι σημαντικό...

Σίγουρα, η αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι το υποκειμενικό...Σίγουρα, θα υπάρχουν άνθρωποι, για παράδειγμα, που θα βρήκαν το ακόλουθο μνημείο ηλιθιότητας...ξεκαρδιστικό!

Έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, το να είναι κάποιος γκέι. Τα περισσότερα πρωινάδικα γεμίζουν το τελεοπτικό χρόνο με φίλους τους, αμφι-ζητούμενου φύλου. Πως αλλάζουν οι καιροί ε? Φταίει λένε η τηλεόραση..μέχρι και οι ενυδατικές κρέμες για άνδρες, θέλουν να εισβάλουν στο ντουλαπάκι του μπάνιου, που βάζω τα ξυριστικά. Μήπως οι κρεμούλες είναι το προπύργιο, και μετά αρχίσουν μάσκαρες, μανικιούρ και δεν συμμαζεύεται ? Εάν το δούμε ιστορικά, από την εξελικτική σκοπιά το θέμα.. δεν είναι διόλου απίθανο..

Σίγουρα επίσης είναι θεμιτό να τα κονομάνε κάποιοι μέσω των διαφημίσεων που προσθέτουν στα blogs τους...

Μπορεί όμως η κονόμα να πατάει στις ευαισθησίες μας και να χρησιμοποιεί λογότυπα οργανώσεων όπως οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, και μάλιστα χωρίς την άδειά τους; Μπορεί αυτό να γίνει ανεκτό;

Ιδού η πρωτοβουλία της Magica, που αφορά στο blog Plakitsa (ο θεός να την κάνει).com και την οποία θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε :

Βοηθήστε να σταματήσει η ανηθικότητα

Οχι στην ανήθικη εκμετάλλευση μέσω BLOG

13 Comments:

Blogger pascal said...

Σωστός

15/9/06 00:58  
Blogger Durden_Alie said...

Thanx man :-)

Κι ένα μπράβο στη magica βέβαια που το ανακάλυψε και το 'φερε στο προσκήνιο, από τις 25 Αυγούστου μάλιστα, απ' ό,τι είδα...Ομολογώ πως δεν είχα ιδέα!

15/9/06 02:33  
Anonymous Ανώνυμος said...

Το ψάρι sucks από το κεφάλι. "Πλακίτσα" και "hellasfun" προειδοποιούν τον αναγνώστη από μακριά για την αηδία που κρύβεται στο εσωτερικό του βλογγ.
Γλίτσα.

15/9/06 03:29  
Blogger Durden_Alie said...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, φίλε...Έτσι ακριβώς!

15/9/06 18:14  
Blogger cyrus said...

Νομίζω πως αυτοί που θα πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουν είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Ας τους περιμένουμε.

Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερο δημοσιοποιούμε εμείς το ζήτημα, τόσο κερδίζει αυτός...

Εγώ είχα επισκεφτεί μόνο μια φορά αυτό το μπλογκ στο παρελθόν -- είδα περί τίνος πρόκειται και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου.

Από την ώρα που σε διάβασα, μπήκα εκεί πέντε φορές.

Δε λέει...

15/9/06 21:05  
Blogger vromogato said...

τελικά τι έγινε με τον blogger?
εδώ δεν πέφτει ψαλίδι?
πρέπει να βγάλουμε καμμιά μαλαπέρδα προσκαλώντας ανήλικα για να ξυπνήσει?

15/9/06 21:44  
Blogger Durden_Alie said...

Cyrusgeo : Ναι, αλλά δεν έκανες κλικ στα διαφημιστικά...:-Ρ

Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες περί διαφήμισης, περί του γνωστού ρητού "any publicity is good publicity" κοκ. Από την άλλη όμως, μήπως αυτό είναι μια παγίδα, την ίδια στιγμή που τέτοιες γλοιώδεις και, πιθανότατα, αξιόποινες πράξεις συμβαίνουν δίπλα μας; Μήπως είναι πολύ εύκολο να πούμε "Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, τι θέλω κι ασχολούμαι;" Δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε το θέμα πάντως...


Βρωμόγατο : Μάλλον τον Blogger κάποιος πρέπει να τον ειδοποιήσει...Και ίσως ο μόνος τρόπος είναι το flag, τακτική που δεν με βρίσκει και τόσο σύμφωνο ως προς κίνητρα ύπαρξής της, αλλά αυτή μόνον υπάρχει...Αυτό γνωρίζω τουλάχιστον. Εκτός κι αν ο Blogger είναι πιο ευαίσθητος στην "προστασία των ανηλίκων" (μη χέσω) από τις περιπτώσεις πιθανής απάτης όπως αυτή!

15/9/06 23:22  
Blogger roidis said...

ανησυχώ λίγο, αλλά θα πορευτούμε.
πολλά blog βγάζουν χρήματα πια, κυρίως τα αγγλόφωνα που έχουν και πολλές επισκέψεις.

το "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" όμως με πείραξε..

17/9/06 11:17  
Blogger Durden_Alie said...

Κι εμένα αυτή ήταν η ένστασή μου, ως προς τη χρήση δηλαδή του λογότυπου μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης προς όφελος του συγκεκριμένου τυπά και όχι ως προς την κονόμα μέσω μπλογκ αυτή καθαυτή, την οποία τακτική μπορεί μεν να μην ακολουθώ, αλλά θεωρώ ότι είναι δικαίωμα του καθενός να την ακολουθήσει.

Αλλά, μάλλον πρέπει να πορευτούμε ούτως ή άλλως, αγαπητέ :-)

18/9/06 09:02  
Anonymous Ανώνυμος said...

εμένα με ενοχλεί ακόμα περισσότερο το θράσσος του να συνεχίζει να παρανομεί παρά το γεγονός ότι πλέον έχει γίνει γνωστό το θέμα.

19/9/06 00:17  
Blogger Durden_Alie said...

Ε πάντως, magica, και μόνο για να κάνει ό,τι έκανε χρειάζεται περίσσειο θράσος. Πράγμα που σημαίνει ότι είτε ο άνθρωπος είναι εντελώς αναίσθητος και γράφει τις προειδοποιήσεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι, είτε ότι κάτι τον καλύπτει (το αφήνω ανοιχτό και αυτό το ενδεχόμενο καθώς δεν γνωρίζω μήπως εκμεταλλεύεται κάποιο παραθυράκι ή κάτι παρόμοιο).

19/9/06 00:26  
Blogger Unknown said...

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του Plakitsa.com που επιτέλους μας άκουσε και έβγαλε το banner των Γιατρών χωρίς Σύνορα με το κατευθυνόμενο μήνυμα προς τα διαφημιστικά του.

8/10/06 19:35  
Blogger Durden_Alie said...

;-)

11/10/06 14:25  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home