Σάββατο, Μαΐου 13, 2006

Κρυφογκομενίζειν, το άθλημα της αθάνατης καγκουριάς


Ευχάριστο διάλειμμα σήμερις, αφιερώσεων συνέχεια, χολής και δηλητηρίου το ανάγνωσμα...+πρόσχωμεεεν+...

(Μα τι πάω και θυμάμαι ώρες ώρες!)

Το γκομενίζειν είναι υπέροχο πράγμα! Μπορεί κανείς να ασχολείται δέκα ζωές με αυτό το ευγενές άθλημα και πάλι να μην είναι αρκετό. Τιμούμε το γκομενίζειν και εξαίρουμε τον δημιουργικό του ρόλο στην ανθρώπινη Ιστορία!
Το κρυφογκομενίζειν υπό την μασκούλα της Υψηλής Σκέψης, της Υψηλής Τέχνης, του Υψηλού Εσωτερισμού, της Υψηλής Πολιτικής και της Παχιάς Κουβέντας ταιριάζει σε αυτούς που ο χύδην όχλος ονομάζει "κάγκουρες" και "ποντικαρέους".

...έγραφε κάπου, κάποτε ένας καλός άνθρωπος

Τα 'πε όλα, τολμώ να πω...

3 Comments:

Blogger JustAnotherGoneOff said...

Και το κρυπτοφασιστίζειν... και το κρυπτοφασιστίζειν... ξέρεις εσύ τώρα.

Το κρυπτοφασιστίζειν είναι υπέροχο πράγμα! Μπορεί κανείς να ασχολείται σε δέκα φόρουμ με αυτό το ευγενές άθλημα και πάλι να μην είναι αρκετό. Τιμούμε το κρυπτοφασιστίζειν και εξαίρουμε τον δημιουργικό του ρόλο στην ανθρώπινη Ιστορία της εξόντωσης των εβραίων, των προδοτών, των ανθέλληνων και των ομοφυλόφιλων!
Το κρυπτοφασιστίζειν υπό την μασκούλα της Υψηλής Επίκυψης, της Υψηλής Φουρνάρισσας, του Υψηλού Αυνανισμού, της Υψηλής Μυτιάς και της Παχιάς Συκιάς ταιριάζει σε αυτούς που ο χύδην όχλος ονομάζει "μαλακοκαύληδες" και "ποντικοφαρμακαρέους".

13/5/06 23:44  
Blogger Durden_Alie said...

χαχαχαχαχα

έγραψες! :-))))

Ε σε πάω! (κατά ΑρχιεπίσκοΤο ;-))

14/5/06 00:24  
Blogger Memento aka a moment in life said...

φαντασου η εν λογω γυναικα να ειναι και αλλεργικη στα γαλακτοκομικα, στο φυστικοβουτυρο, και στις γατες... Α... και να εχει κουμπαρο στο γαμο (που θα κανει στην Ολλανδια προφανωs, γιατι στην Ελλαδα, μαλλον λιγο χλωμο το βλεπω.... ) τον Μητσοτακη! Τελεια!

14/5/06 23:59  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home